• Subcribe to Our RSS Feed

четвъртък, 25 ноември 2021 г.

3 ползи от покупката на електроуреди с транспортен дефект

електроуреди с транспортен дефектВизуален недостатък, възникнал по време на транспортиране, със сигурност няма да окаже никакъв ефект върху работата на битовата техника, ето защо все повече потребители се насочват към покупката на електроуреди с транспортен дефект. В следващите редове ще разберем защо е удачно да преживеем леките драскотини по корпуса на новия уред и какви са ползите, които ще си гарантираме с неговата покупка?

1. Възможност да оборудваш дома си с бяла техника от най-висок клас

Почти всички видове продукти могат да се разделят класове. Има бюджетни (евтини) стоки, и такива, които са по-джоба на тесен кръг потребители. Едва ли е нужно да казваме, че скъпите уреди са с многократно по-добро качество и предлагат пълно потребителско удовлетворение.

Магазините, предлагащи електроуреди с леки транспортни дефекти като Мега Техно, дават на домакинствата със скромен бюджет достъп до техника от наистина висок клас. В каталога на въпросния доставчик ще откриете уреди на водещи производители, при това не втора ръка, а чисто нови артикули.

Те се различават от моделите, предлагани в специализираните търговски вериги по една дребна, но съществена характеристика – произведени са специално за западния пазар. Имайки предвид по-високите изисквания на западния потребител към техниката, е ясно, че такъв електроуред е с по-високо качество и по-дълъг експлоатационен живот. Обикновено са налице и повече функционални възможности, отколкото сме свикнали да получаваме от уредите, произведени за Източния блок.

2. Цена, която отговаря на потребителските ви възможности

Вероятно винаги сте мечтали за пералня Miele, Хладилник Samsung, готварска печка Bosch или друг уред на световно известен бранд. Е, вече можете да го имате в дома си, при това чисто нов, а не втора ръка. Леките транспортни дефекти са причина търговците да предлагат тази гама електроуреди с доста голяма отстъпка.

Удоволствието да се наслаждаваш на плавна и безпроблемна работа при изключително ниски нива на шум е несравнимо. На фона на тези важни предимства, няколко драскотини и тук-там олющена боя се преживяват. По-педантичните купувачи винаги могат да коригират пораженията с малко боя. По-важното е, че техническата изправност на техниката е 100% гарантирана от продавача.

Ниската цена в конкретния случай не е компромис. Компромис е, когато поради недостиг на средства, си принуден да се задоволиш с електроуред от много нисък клас. У нас е добре известно кои са нискокачествените перални, хладилници и готварски печки. Външният им вид имитира този на класната битова техника, но технически са абсолютно несравними. Проблемите с тях започват още в гаранционния период.

3. Достъп до модели, които не присъстват на родния пазар

В столицата ни има не малко магазини, предлагащи домакински уреди от Германия, Скандинавия, Великобритания. В магазините за електроуреди с транспортни дефекти можете да намерите модели, които няма да видите никъде другаде. Големите търговски вериги не ги предлагат, защото не са предназначени за родния пазар.

Освен удоволствието да се похвалите пред приятелите си с уникална съдомиялна или вградена фурна, имате и възможност да закупите уреда изцяло онлайн. Да, такава опция се предлага от почти всички търговци, но не е и на толкова ниска цена. Плюсовете на домакинските уреди с лек дефект са много повече, отколкото минусите. Като недостатък можем да посочим по-сложното изпълнение на ремонти, поради липсата на резервни части за някои модели.


Източник: https://megatehno.com/