• Subcribe to Our RSS Feed

понеделник, 7 септември 2015 г.

Сервиз на хладилници Либхер - мнение

Изпратено от Ирина Костадинова


Преди две години си купихме хладилник Либхер CP 3523 A++. Гаранцията му е 5 години. Първата година работеше безотказно, абсолютно никакви проблеми не сме имали с него. След втората година, обаче, се появи някаква странно тракане, което до момента беше много нетипично за него.

Веднага се свързах по телефона със сервиза на Либхер и там говорих с много любезна служителка. Попита ме за сервизния номер на модела и ми обясни къде най-често се намира, защото аз не го знаех първоначално.

След като го намерих им се обадих отново и им обясних какъв е проблема. Насочиха ме какво да направя и ме помолиха да изчакам няколко дена, за да вида дали ще продължават тези страни звуци.

В действителност след 2 дни им се обадих пак, защото нищо не се промени. От сервиза на Либхер ми казаха, че ще изпратят техници на място да погледнат хладилника. Още на следващия ден, падаше се сряда, дойдоха хората и го огледаха.

Приятно ме изненадаха, че си сложиха калцуни на входа на апартамента ми. За жалост се констатира повреда, която не може да се отстрани и без никакво замисляне ми казаха, че ще заменят хладилника с чисто нов.

В петък, същата седмица, ми се обадиха отново да ме питат кога ще е удобно да доставят новия уред. Казах им ориентировъчен час 10, 11ч и те си го спазиха. Докараха ни в къщи абсолютно същия модел хладилник, но нов с оригиналната му опаковка.

Разопаковаха го пред нас и ни го инсталираха. Обясниха ни кога точно да го включим и как да го ползваме правилно и взеха стария. Сега си имаме чисто нов хладилник Либхер!

За жалост никои не е застрахован от подобни неприятни ситуации, но аз съм много доволна от сервиза на Либхер и цялото им следпродажбено обслужване. С мен се отнесоха много професионално и наистина реакциите им бяха повече от бързи.

Зная че в интернет могат да се намерят всякакви негативни мнения за сервиза на хладилници Либхер, но определено моят опит ги опровергава и съм сигурна, че нещата далеч не стоят така, както ги описват – в много черни краски. Искрено се надявам повече да нямаме проблеми с хладилника, но ако случайно се появят съм убедена, че техниците отново ще си свършат работата добре.