• Subcribe to Our RSS Feed

понеделник, 30 април 2018 г.

Валяци под наем – в кои случаи се налага

валяци под наем
Има случаи, в които работата налага употребата на валяци, а ръчният труд не е достатъчен

Когато разполагаме с имот, разположен край града, често се сблъскваме с какви ли не предизвикателства. Не само поддържането на чистотата на една къща изисква огромни усилия, важно е да инвестираме и в устройването на благоприятна среда. В двора може да се грижим старателно, но също толкова внимание трябва да обърнем и на площите около дома.
Има различи случаи, в които работата може да наложи употребата на специализирани машини, като валяци например. Тогава едва ли ще се насочим към покупка и крупна инвестиция. По-разумно е да се обърнем към фирма като Стройрент, предлагаща услугата валяци под наем.

Валиране на земни маси

Терените не винаги са гладки и равни, както би ни се искало на нас, за да не се стига до по-сложни маневри. Независимо дали вече сме издигнали строеж върху площта или се касае за подобряване на съществуващите условия, трябва да сме информирани за вариантите. При нужда от валиране на земна маса, е най-подходящо да се спрем на валяк.

Чакъл

Поставянето и изравняването на чакъл е тежък труд, който не би могъл да се извърши само с работна ръка. В зависимост от големината на участъка, може да ангажирате повече души, за да ви помогнат, но по-лесно е да се доверите на възможностите на създадените за целта валяци. По този начин ще се спести и време, което може да вложите в други приоритетни за дома ви дейности, или просто да се насладите на свободните минути със семейството.

Асфалтиране

Понякога се налага асфалтиране на малки участъци, което не би могло да се извърши по друг начин, освен с помощта на валяк. Професионалното и бързо приключване с този проблем ще ви спести редица други притеснения. Вече няма да газите кал, нито да затъва автомобилът ви след обилни валежи.

Всяка машина под наем може да бъде взета и с обучен водач, който владее техниките за управление. Обикновено тогава в цената на услугата се включва и самото гориво, което ще бъде изразходено.

Валяците имат различно оперативно тегло, както и специфични характеристики на моделите. След консултация с представители на компанията, която отдава валяци под наем, може да се прецени какъв вид ще бъде адекватен за вашите нужди и за какъв срок ще бъде сключен договорът.

Винаги може да наемете валяк за ден, в рамките на седмица, определен брой дни или в продължение на месец, ако дейностите ви са по-мащабни.