• Subcribe to Our RSS Feed

понеделник, 1 юни 2015 г.

Какво печелим при избора на метални керемиди

метални керемиди
Металните керемиди намират високо приложение в строителството и това не учудва никого. Комбинацията от фактори като лесен монтаж, надеждност и нормална цена ги прави едни от най-актуалните материали за ремонт на покриви в днешни дни.

Широкият пазар ни дава възможности за избор на куп материали за покривни конструкции, но не всички дават правилното решение на задачата. Ето заради това ви предлагаме да насочите вниманието си към избора на метални керемиди.

От какво са изработени металните керемиди?

Имайте предвид, че металната керемида е произведена от неръждаема стомана, което и придава дълготрайност и устойчивост. И докато при т.нар. асфалтови керемиди има риск от напукване вследствие на лоши атмосферни условия, то металните варианти имат пълна защита срещу силни дъждове, градушки, сняг, лед и прочие аномалии.

Климатичните промени не могат да повлияят върху металните керемиди и това ги прави желания материал от мнозина хора. Съществуват и подсилени видове минали през обработка с алуминий, мед, цинк, което от своя страна ги прави елементарни за поддръжка и почистване. Общо взето срещу парите си получаваме един много добър продукт, за който да се грижим лесно и безпроблемно.

Още едно положително качество на металните керемиди е това, че са много лесни за монтаж. Те могат да се инсталират директно върху вашата стара покривна конструкция за броени часове, особено ако използвате специализирана фирма, която да се заеме със задачата. При качествено направена топлоизолация на дадената сграда, керемидите от метал са едно перфектно допълнение можещо да ограничи разходите ви за електрическа енергия.

От дизайнерска гледна точка има защо да изберем метални керемиди. На вашето внимание са предоставени различни разцветки и нюанси, които ще се асоциират с конкретните ви цели и желания. Полагането им върху остарялата покривна настилка пък е поредната добра новина за ползвателите.

Ясно е, че можем да добавим и още положителни качества към списъка, но се надяваме да сте разбрали какво печелите при избор на метални керемиди. Ако все пак имате допълнителни въпроси можете да намерите още подробности в мрежата.