• Subcribe to Our RSS Feed

петък, 1 май 2015 г.

Светодиодни лампи дават икономия на енергия

светодиодни лампи
Иновативното LED осветление има класически дизайн и се монтира лесно, където пожелаете. Онова, което трябва да се знае за съществуващите светодиодни лампи е, че консумират в пъти по-малко енергия от конвенционалните крушки на пазара. Някои от тях не се димират, което не е кой знае какъв проблем за ползвателите.

Вие имате възможност да селектирате продукти от 4 до 100 W в зависимост от нуждите си. Голямата част от енергоспестяващите лампи от blazeled.bg са енергиен клас А+ говорещ за тяхната икономичност.

Крушките с нажежаема жица вече станаха дефицит на пазара, защото всяко семейство има нужда от нещо, което да намали разходите му за ток. Това е и главната причина да напишем тази статия за светодиодни лампи, защото сме сигурни, че последните ще ви донесат удовлетворение.

LED осветлението икономисва повече електроенергия от познатите волфрамови варианти и флуоресцентните крушки. Разбира се, желателно е да се запознаете с техническата характеристика на новите светодиодни лампи, тъй че прочетете внимателно следващите редове.

Що е то лумен?


Луменът е величина във физиката, която отчита светлината отделена от определен източник. За наше щастие този фактор за измерване е много по-точен, отколкото старите ватове. В наши дни може да прочетете на всяка опаковка колко ярка светлина ще се отдели при дадена консумация на енергия. Естествено всичко се измерва в лумени и е ясно за клиентите.

Измервателната единица е lm W и ще я намерите върху всички опаковки на светодиодните лампи, които се продават на пазара. Съкращението идва от Lumens per watt и е достъпно за всеки един потребител, който следва определените указания.

Безопасност на светодиодни лампи?


LED крушките са значително по-безопасни, отколкото флуоресцентните им и волфрамови алтернативи. Те не съдържат вредни вещества от сорта на олово и живак, което ги прави напълно приложими за всякакви обекти без никакъв проблем.

Имайте предвид, че лед технологиите позволяват по-голям експлоатационен период от останалите и това ги прави особено желани днес. LED лампите струват по-скъпо, но вие избивате инвестицията си за по-малко от година и дори се радвате на сериозен икономичен ефект, който ще задоволи и най-претенциозните сред вас.

Светодиодните лампи светят веднага след включването им и за разлика от другите не премигват по време на работа. Те са просто перфектни за дома, офиса, заведението и въобще всяка една обществена сграда.