• Subcribe to Our RSS Feed

неделя, 12 ноември 2017 г.

Любимото място на детето издава какво ще бъде бъдещето му

Независимо от многобройните гадателки и врачки, които можеш да срещнещ навсякъде, специалистите са на мнение, че не е нужно да посетиш такава, за да узнаеш какъв характер има твоето мъниче. Това много лесно може да бъде идентифицирано по неговите знаци, думи, жестове, маниери и… места, на които обожава да седи, играе и да прекарва времето си. И тъй като подозираме, че сте много нетърпеливи, ще побързаме да задоволим вашето любопитство с няколко интересни предложения и факти.

Ако вашето съкровище харесва да бъде люляно и има афинитет към люлките и количките, това показва, че то има свободен характер, силна воля и мотивация. Тези качества са присъщи на адвокатите, лекарите, инженерите и други.

В случай, че трудно можете да го накарате да излезе от своето бебешко столче за кола, това показва боязливост и търсене на постоянна сигурност, както и влечение към пътуванията. То може да стане туристически агент, полицай, чиновник или счетоводител.

Замислете се добре дали когато ходите на плаж или море, къде вашето дете предпочита да прекарва време: върху шезлонги или в пясъка? Ако отговорът клони към първото от двата избора, значи то има широко скроен начин на мислене към света, ще бъде мислител и любител. Такива професии могат да бъдат писател, режисьор, сценарист и други.

Кошарките безспорно са едни от най-предпочитаните места за игра в целия дом. Те са изключително интересни, любопитни и омагьосващи. Ако детето ви обожава да се весели в детска кошарка, значи то ще се привързва лесно и ще има много приятели, а професията му ще е неагнажираща и не по строг график. Такива са актьорството, проектантството, фотографията и музикантството. 

Нашият съвет е винаги да наблюдавате своята рожба и нейните действия, не само заради безопасността и сигурността й, но и за да получите представа към кои посоки ще тръгне да се развива и работи.