• Subcribe to Our RSS Feed

сряда, 18 май 2016 г.

Поръчка на кухни

Пресметнете бюджета си

Цената на кухните може да варира доста драматично. Както можете да похарчите 20 хиляди лева за една кухня, така могат и 5 да ви стигнат. Започнете с това, колко пари сте готови да отделите. Не се притеснявайте да споделите с дизайнера колко пари сте готови да отделите, така той ще Ви помогне при избора. Ако се притеснявате, че дизайнера няма да избере подходящото за Вас, съберете няколко мнения и изберете най-доброто от тях.

Поръчка на кухни

Отидете в най-близкия шоурум за кухни

Освен съветите на дизайнерите посетете няколко магазина за кухни. Различните дизайнери имат различни идеи, който могат да Ви вдъхновят. Една идея от един дизайнер може да си пасне с идея от друг дизайнер, и накрая това да е Вашата кухня.

 

 

Избор на фирма

След като сте решили как искате да изглежда Вашата кухня, е време да намерите фирма, която да Ви я направи, и фирма която да Ви я инсталира. Някой хора купуват кухните си от една фирма, а друга ги инсталира. Ако изберете втория вариант, двете фирми с които работите, трябва да комуникират успешно помежду си, иначе няма да получите желания резултат навреме.

Довършителни детайли около дизайна

Ако имате идея как да промените дизайна на Вашата кухня споделете ги с Вашия дизайнер. Повечето фирми за кухни използват 3D програми за дизайн. С помощта на тази програма можете да промените всичко по Вашата кухня. В крайна сметка си заслужава да седнете с Вашия дизайнер и да нанесете желаните от Вас промени.

План за инсталиране

След като сте решили коя фирма ще монтира Вашата кухня е време да си направите план. Ще трябва да обмислите някой неща. Вашата кухня ще работи на газ и ток. Кой ще монтира уредите? Кой ще монтира декорациите. Трябва да си направите списък с нещата, които трябва да се монтират и хората който ще ги монтират.

Изберете дата за започване

Повечето фирми дават срок за изпълнение от 2 седмици до 2 месеца… Ако фирмата, която изпълнява поръчката Ви каже, че кухнята Ви ще дойде в понеделник това означава, че при Вас ще пристигне стандартен пакет кухня.
Може да отнеме време докато фирмата изпълнител набави всичко от което се нуждаят за да започнат работа по Вашата кухня.

Бъдете готови в деня за инсталиране

Това е най-очаквания ден за Вас, но може би и най-натоварения. Гледайте всички шкафове да са празни, за да могат хората да започнат работа. Бъдете дружелюбни с инсталаторите, те са ключа към крайния резултат. Почерпете ги нещо, това винаги прави добро впечатление.