• Subcribe to Our RSS Feed

петък, 21 ноември 2014 г.

Подобрени крепежни елементи

Хората се изнервят ужасно, когато трябва да се преработи цял проект, заради неефективни крепежни елементи. За щастие, изобретател от Хилсбъро е намерил начин да се елиминира необходимостта от това скъпо и трудоемко допълнително усилие.

Той разработва прототип на системата Universal Clamp, която му помага да запази строителните проекти сигурни и здрави. Освен това, тази система крепежни елементи е лесна за инсталиране, направена да издържа големи натоварваня и е на достъпна цена, пести време и гарантира необходимата безопасност. Този прототип на познатата ни система в действителност държи сглобените части  на мястото им много по-добре от други крепежни елементи, чрез осигуряване на високо ниво на сила на задържане и поемане на разумно високи нива на натоварване.

Като такъв, прототипът е идеален за използване на всяко място в строителството, където е необходима допълнителна здравина на крепежните елементи. Той позволява на един човек да извърши безброй технически дейности самостоятелно и това го прави много удобен и евтин. В допълнение, тези крепежни елементи са подходящи за използване при разнообразна гама от материали, включително дърво, бетон и стомана.

Друг вид крепежни елементи, предлагани днес имат самозаключваща Spiralock форма. Те са твърди, изключително устойчиви на удар, вибрации, и температурно предизвикано разхлабване. Цялата гама от тези крепежни елементи включва устойчиви на корозия, изработени от неръждаема стомана, дробни и метрични шестнадесетични фланци.

Доказани в хиляди приложения, крепежните елементи със Spiralock резба приемат стандартните мъжки детайли, елиминират нуждата от други заключващи устройства, свеждат до минимум  протриването, тъй като на неговото свободно въртене се прилага предварително зададено напрежение и така значително се намалява процентът на изхабяване на материала в сравнение със стандартните крепежни елементи.